Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

13. Športne igre

V soboto, 19.09.2009, so potekale 13. športne igre v Šoštanju.

Iz Kopra smo se z manjšim avtobusom odpeljali proti Postojni, kjer je čakalo še nekaj naših zvestih članov. V avtobusu je bilo zelo veselo, saj nas je Vivijana s svojimi vici nasmejala do solz. Že v avtobusu smo sestavili našo tekmovalno ekipo: Matija, Luka, Jure, Maja in Vivijana.

V Šoštanju so nas lepo sprejeli in nas obdarovali s predpasniki. V šolski telovadnici smo si poiskali mizo, odložili “prtljago” in se udobno namestili. Takoj smo si ogledali stojnice z brezglutensko ponudbo in si naredili zaloge. Kmalu zatem se je začelo zares. Naša ekipa se je pridružila ostalim šestim ekipam. Igre so bile zanimive in zabavne. V njih smo uživali prav vsi. Po vsaki igri so sodniki pridno seštevali dobljene točke. V zadnji igri so morali sodelovati tudi predsedniki podružnic. Naša predsednica Damjana se je še posebej izkazala in ekipi Primorske priigrala zmago.

Med tekmovanjem so za ostale člane podružnic potekale različne delavnice. Po mnenju prisotnih je bila najbolj zanimiva peka palačink. Tudi za otroke je bilo lepo poskrbljeno. Frizerka jim je urejala frizure, risali so, na roke so jim naslikali tatuje in se igrali.

Po kosilu, ki so nam ga pripravili v šolski jedilnici, je sledil zabavni program z nagradnimi igrami in razglasitvijo rezutatov. Najbolj smo se po razglasitvi rezultatov veselili člani podružnice Primorska, saj smo zbrali največ točk. Za zmago smo prejeli pokal in diplomo. Tekmovalci pa so prejeli tudi bogate nagrade.

V popoldanskih urah smo se zadovoljni, utrujeni in ponosni odpravili proti domu.

ISKRENO ČESTITAM VSEM TEKMOVALCEM!