Delavnica velikonocnih jedi brez glutena Celje 2011 106. aprila smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskega peciva z naslovom diši po Veliki noči. Tečaj je potekal od 16.30 do 18.30 pod vodstvom profesorja Andreja Voha. Tečaja se je udeležilo 25 udeležencev in spekli smo prav zavidljivo število velikonočnih dobrot kar pričajo tudi priložene slike.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)59 035 035 (Partizanska cesta)
  +386 (0)2 300 63 50 (Ljubljanska ulica)
  +386 (0)2 300 63 51 (Faks)
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
 

Povežite se z nami