V nedeljo, 5. decembra smo se ob 16. uri zbrali v Planetu Tuš na prednovoletnem srečanju. Popoldan je minil v druženju, bowlingu, kinu in slaščicah. Zbralo se nas je 92 članov in družinskih članov. Nekateri so šli v kino, drugi...
26. novembra se nas je zbralo okrog 70 članov in svojcev na strokovnem predavanju Kožne bolezni pri celiakiji, dermatologinje Nataše Koser Kolar, dr. med.Predavanje se je odvijalo v dvorani Tehnopolisa v Celju. Zdravnica se odpovedala honorarju v korist podružnice. Po...
17. novembra smo na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Celje pripravili delavnico priprave brezglutenskih palačink za otroke.Z delom smo pričeli ob 17. uri. Vabili smo otroke od 6. do 15. leta starosti. Prijavilo se je 16 otrok, vsi so...
19. oktobra smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave njokov, tortelinov, idrijskih žlinkrofov in štrukljev. Tečaj je potekal od 16.00 do 19.00 ure pod vodstvom profesorja Andreja Voha. Na tečaj se je prijavilo...
V soboto 9. oktobra smo organizirali kostanjev piknik.Zbrali smo se na Proseniškem pri Rajskem otoku. Zbralo se nas je 22 obolelih za celiakijo in še 22 naših družinskih članov. Odšli smo na pohod proti bolnici Zimi. Pri bolnici smo imeli...
10. julija smo se podali na pohod po Blagovni. Ob 9.00 uri se nas je 17 članov, od tega 11 obolelih za celiakijo, zbralo na Rajskem otoku na Proseniškem. Pod strokovnim vodstvom gospe Brede Zupanc smo od tu krenili proti...
Dne 12. junija smo organizirali ekskurzijo na notranjski kras. Udeležilo se nas je 31, od tega 19 celiakašev in 12 spremljevalcev. Po krajšem postanku za kavico ob avtocesti smo se peljali do Unca, kjer smo zapustili avtocesto. Najprej smo si...
Letošnji dan celiakije 15. maj smo člani celjske podružnice skupaj s člani podružnice za Koroško obeležili s pohodom, ki smo ga poimenovali pohod po grofovski Loki. Za izhodišče smo izbrali Loko pri Žusmu, kjer smo se kljub slabemu vremenu zbrali...
6. maja smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj peke brezglutenskega kruha, žemljic, pic ... Delavnica je potekala od 17.00 do 20.00 ure pod vodstvom Majde Jurše. Na delavnico se je prijavilo 18 udeležencev...
31. marca smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili izobraževanje za strokovne delavce šol z naslovom Brezglutenska dieta v teoriji in praksi.Iz Celjske regije se je udeležilo 31 strokovnih delavk in delavcev iz 14 osnovnih...
25. marca smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskih štrukljev, žličnikov in raviolov. Tečaj je potekal od 16.00 do 18.30 pod vodstvom profesorja Andreja Voha. Tečaja se je udeležilo 23 udeležencev, od tega...
8. februarja se nas je 27 članov in družinskih članov udeležilo Zimskega športnega dne na Kopah. Od tega se nas 14 peljalo z mini avtobusom. Ekipno smo osvojili prehodni pokal.