V soboto, 3. decembra ob 16. uri smo pripravili strokovno predavanje z naslovom Prehranjevanje brez glutena. Predavala je Nataša Forstner Holešek, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, sicer podpredsednica Podružnice Celje. Predavanja se je udeležilo 95 članov, od tega 52 članov,...
12. novembra se je nekaj naših članov udeležilo množičnega pohoda po Levstikovi poti od Litije do Čateža. ob 7.30 so se odpeljali iz Celja. Trije udeleženci so jih pričakali že v Litiji. Startali so ob 9. uri, na cilj pa...
18. oktobra je potekal tečaj priprave vlečenega brezglutenskega testa, testenin, žlinkrofov in raviolov. Tečaj sta vodila prof. Andrej Voh in Majda Jurše. Udeležilo se ga je 38 tečajnikov, ki so se razdelili v dve skupini za lažje delo. V obeh...
V soboto 1.10.2011 smo se predstavili na tradicionalni prireditvi Bučarija v Šmartnem ob Paki. Na stojnici smo ponujali v pokušino brezglutenske dobrote z bučkami, kot so bučkin zavitek, bučna pita, bučna pogača, bučni popleti in bučno pecivo s čokolado. Ljudi...
11. junija smo se člani in svojci iz Podružnice Celje odpravili na ekskurzijo v Bohinj. Zbralo se nas je 30 izletnikov. Z ladjico smo se popeljali po jezeru in si na koncu ogledali slap Savica. Sledilo je kosilo, potem pa...
12. maja smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj peke brezglutenskega kruha. Tečaj je potekal od 17.00 do 19.30 pod vodstvom ge.Majde Jurša.Tečaja se je udeležilo 27 udeležencev in spekli odličen brezglutenski kruh, pizze,...
06. aprila smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskega peciva z naslovom diši po Veliki noči. Tečaj je potekal od 16.30 do 18.30 pod vodstvom profesorja Andreja Voha. Tečaja se je udeležilo...
02. marca smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskih krofov. Tečaj je potekal od 17.00 do 19. ure pod vodstvom profesorja Andreja Voha.Tečaja se je udeležilo 47 udeležencev. Po skupnem uvodnem delu...