Udeležili smo se 18. Športnih iger SDC

14. septembra 2013 smo se člani Ljubljanske podružnice zbrali v Tivoliju od koder je odpeljal avtobus proti Murski Soboti. Tam so nas pričakali Prekmurci, s polno energije in odlično organiziranimi športnimi igrami.

Našo podružnico so zastopali Urh Čepon, Pavčič Naja, Obolnar Primož, Kapitler Maja in Štucin Dušan. Čeprav so imeli nasprotniki več energije so se naši vztrajno borili in dosegli sedmo mesto od osmih skupin. Celiakaši ne obupamo in se borimo do konca.

Pri nogometu so se preizkusili Strajnar Matej, Strajnar Matjaž, Zahič Adis, Pavčič Miha. Bili so uigrana ekipa in ponosno zastopali našo podružnico.
Sodelovali smo tudi pri tekmovanju za najboljšo brezglutensko sladico.

Tekmovalci so na koncu za svoj trud prejeli bogate brezglutenske nagrade. Vsi pa smo imeli možnost nakupa brezglutenskih izdelkov po znižani ceni.

Ekonomska šola v Murski Soboti je lepo urejena, imajo ustrezna športna igrišča in tudi za kosilo so se potrudili, saj nas je bilo kar precej udeležencev.
Glavni organizator za Ljubljansko podružnico je bila Nandi Čepon, ki nas je razvajala z domačim grozdjem. Preživeli smo lep sončen dan v prijetni družbi.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)59 035 035 (Partizanska cesta)
  +386 (0)2 300 63 50 (Ljubljanska ulica)
  +386 (0)2 300 63 51 (Faks)
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
 

Povežite se z nami