Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Dedek Mraz in čarodej Jole Cole obdarila otroke

V predprazničnih dneh sta otroke obiskala Dedek Mraz in čarodej Jole Cole, ki je s svojimi številnimi čarovnijami in humorjem na otroških obrazih izzval smeh tudi tistim, ki so prišli še malo zaspani ali bolj resnih obrazov. Smeha niso zadrževali tudi starši in drugi spremljevalci otrok, zato je bilo razpoloženje v dvorani še pred prihodom Dedka Mraza izvrstno. Ker pa se Dedek Mraz ni prikazal niti na bučne klice otrok, jim je malo pomagal tudi čarodej. V trenutku je v dvorani zavladala tišina, saj se je na vratih nenadoma pojavil mož s sivo kučmo, belo brado in zvrhanim košem daril. In veselje je bilo spet nepopisno. Skupaj so zapeli nekaj pesmic, se malo pogovorili, nato pa je vsak posebej sedel v njegovo naročje in prejel vrečo z darili. Še pred slovesom pa so se otroci skupaj Dedkom Mrazom in čarodejem nastavili pred objektive številnih staršev. Nato so otroci le še pomahali Dedku v slovo in mu obljubili, da bodo pridni še naprej saj si želijo, da jih prihodnje leto spet obišče.

To pa še ni bilo vse. Sledila je pogostitev z brezglutenskimi picami in osvežilnimi napitki, posladkali pa so se tudi z bonboni.

Dedk Mraz se zahvaljuje vsem sponzorjem in donatorjem, ki so pomagali sestaviti darila in s tem pričarati otrok lepo nedeljsko dopoldne. Da bi le bilo tako tudi prihodnje leto?

Andrej Košmrlj