Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Nove članske izkaznice že na poti

Drage članice, dragi člani, kot smo pred kratkim napovedali, smo v Slovenskemu društvu za celiakijo pripravili nove moderne članske izkaznice, ki bodo trajne, saj bodo vse članske pravice dostopne in ob plačilu članarine tudi vsako leto osvežene kar preko članskih vsebin CRM, do katerih boste lahko dostopali s pomočjo QR kode.

Z veseljem sporočamo, da smo članske izkaznice danes oddali na pošto in jih tako lahko pričakujete v vaših poštnih nabiralnikih v prihodnjih dneh.

Člansko izkaznico prejmete vsi, ki imate poravnane obveznosti do društva (tj. plačano članarino za pretekla leta). V kolikor članarine za preteklo leto niste poravnali, vas prosimo, da to storite čim hitreje.

Hkrati z novo člansko izkaznico, boste prejeli tudi plačilni nalog za plačilo članarine za leto 2024 in vas prosimo, da ga poravnate. Hvala.

Izpostavljamo, da članarine predstavljajo pomemben vir financiranja društva, pri čemer 25% članarine prejme matično društvo, 75% članarine pa podružnica. S plačilom članarine tako neposredno prispevate k izvedbi naših aktivnosti, ki jih v društvu in podružnicah izvedemo vsako leto res veliko.