Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Obisk Dedka Mraza in prednovoletno srečanje odraslih celiakašev

Dne 06.12.2015 se je kar 75 mlajših članov-ic (celiakašev) in njihovih staršev zbralo na vsakoletnem prednovoletnem srečanju v osnovni šoli Mirana Jarca, da bi skupaj pričakali Dedka Mraza. Da bi lažje dočakali na prihod Dedka Mraza jih je zabaval čarovnik Jole Cole, ki je pričaral zelo dobro vzdušje tako pri otrocih kot pri njihovih starših. Končno so ga le dočakali, prišel je eden in edini Dedek Mraz, ki jim je kot vsako leto poprej razdelil darila, ki so se jih otroci zelo razveselili. Nato je sledila še kratka pogostitev in odhod proti domu.

Ob tem se zahvaljujemo tudi ravnateljici osnovne šole Mirana Jarca, ki nam vsako leto brezplačno odstopi svoje prostore in donatorjem, ki so pripomogli k obdarovanju naših otrok.

Na isti dan, ko so se naši najmlajši veselili na prednovoletni zabavi, je v popoldanskih urah sledilo prednovoletno srečanje odraslih celiakašev v Kmečkem hramu. Tokrat se nas je zbralo malo manj kot leta popreje, vendar je bilo tudi tokrat vzdušje popolno. Za dodatno vzdušje pa sta poskrbela Matjaž in Simona, katerima se iz srca zahvaljujemo, da sta nama popestrila prednovoletno srečanje. Seveda je sledilo okusno kosilo in torta. Po nekaj urah druženja smo se vsi zadovoljni in polno novih vtisov odpravili domov.