Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Pismo predsednice Slovenskega društva za celiakijo pred volilno skupščino 2024

Spoštovane članice, spoštovani člani SDC,

kot ste že bili obveščeni, bo v soboto, 23.3.2024, v Mislinji, potekala volilna skupščina Slovenskega društva za celiakijo, na kateri bodo delegati izvolili novo vodstvo za naslednje štiriletno obdobje (povezava: https://drustvo-celiakija.si/volilna-skupscina-sdc-bo-v-soboto-23-3-2024/).

Na volilni skupščini bodo delegati izvolili predsednico/predsednika društva in na predlog novo izvoljenega predsednika/novo izvoljene predsednice tudi izvršni odbor Slovenskega društva za celiakijo, ki ga sestavljajo:

  • podpredsednik/podpredsednica
  • sekretar/sekretarka,
  • blagajnik/blagajničarka ter
  • člani izvršnega odbora.

Na gornji povezavi so objavljene vse informacije. Vabim vas, da se prijavite ter tudi tako aktivno sodelujete pri delovanju Slovenskega društva za celiakijo. Hvala.

Zadnje leto sem imela priložnost predsedovati Slovenskemu društvu za celiakijo, kar mi je bilo v veselje in ponos. Za to izkušnjo sem iskreno hvaležna.

Žal se zadnje mesece soočam tudi z zdravstvenimi težavami in tako sem niti ne dva tedna nazaj prestala težjo operacijo in v bližnji prihodnosti me čakata še dve operaciji. Ob vseh siceršnjih obveznostih in vodenju podružnice SDC Celje ter navedenih osebnih okoliščinah, sem se odločila, da na tokratni volilni skupščini ne bom kandidirala za predsednico SDC. O tej odločitvi sem že obvestila izvršni odbor SDC. Prosim vas za razumevanje.

Še naprej ostajam aktivna članica v izvršnem odboru SDC in predsednica podružnice SDC Celje.

Slovensko društvo za celiakijo je v dobri kondiciji, s številnimi projekti in verjamem, da bo tako ostalo tudi v prihodnje.

Vse dobro in veliko zdravja vam želim.

Majda Jurše