Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Podprite nas

Vabimo vas, da v skladu z zmožnostmi prispevate k rasti in razvoju Slovenskega društva za celiakijo. Vaša podpora je ključnega pomena za uresničevanje našega skupnega cilja, tj. izboljšanja položaja bolnikov s celiakijo.

Z dodatno finančno podporo smo lahko še bolj aktivni in izvedemo še več aktivnosti ter tako širimo osveščenost tudi splošne javnosti o celiakiji. Vaše donacije bodo tako imele neposreden učinek na naše programe in aktivnosti ter bodo omogočile izvajanje novih in še več projektov, ki bodo koristili vsem.

Zahvaljujemo se vam za dosedanjo pomoč, predanost in zaupanje. Vaša podpora nas napolnjuje z energijo in nam daje moč, da skupaj gradimo še boljšo prihodnost.

Delovanje Slovenskega društva za celiakijo lahko podprete tako fizične, kot tudi pravne osebe, in sicer na različne načine, ki so navedeni v nadaljevanju. Vabljeni.

Iskrena hvala.

FIZIČNE OSEBE

S skeniranjem posamezne QR kode lahko donirate 5,00 EUR bodisi matičnemu društvu bodisi izbrani podružnici društva. Postopek je preprost, hiter in varen; v vaši mobilni banki na pametnem telefonu ali tablici preberete QR kodo in izpisali se vam bodo vsi podatki za nakazilo, ki ga nato samo še potrdite.

Matično društvo

SDC Podravje

SDC Gorenjska

SDC Celje

SDC Primorska

SDC Koroška

SDC Pomurje

SDC Ljubljana

PRAVNE OSEBE

Zakon o davku od dohodkov pravnih oseb (ZDDPO-2; Ur. l. RS, št. 117/2006 s sprem.) v 59. členu določa, da se odhodki pravnih oseb v humanitarne namene priznajo kot strošek, in sicer v višini 1 % od obdavčenega prihodka.

Slovensko društvo za celiakijo v primeru donacije pravne osebe izda potrdilo o prispevku v humanitarne namene za uveljavljanje davčne olajšave po navedenem 59. členu ZDDPO-2.