Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Šola celiakije

O projektu

V okviru projekta “Šola celiakije” bolnikom ponujamo predavanja z uporabnimi znanji o celiakiji in brezglutenski dieti. Novim bolnikom želimo na ta način olajšati soočenje z diagnozo in prehod na nov način življenja brez glutena. Vsem ostalim pa želimo ponuditi možnost, da svoja že pridobljena znanja nadgradijo in utrdijo. V “Šoli celiakije” predavatelji z vami delijo informacije o bolezni in spoprijemanju z njo, koristne napotke o brezglutenski dieti ter praktične izkušnje, kako se odločati za varne izdelke in kako varno nakupovati brez glutena. Z namenom približevanja brezglutenske kuhinje smo vam pripravili tudi tri kuharske delavnice.

Projekt “Šola celiakije” je sofinanciran s strani Ministrstva za zdravje.

Ponatis knjižice “Življenje s celiakijo”

V okviru projekta “Šola celiakije” smo ponatisnili tudi knjižico “Življenje s celiakijo”, ki jo boste prejeli tudi vsi bolniki, katerih naslove imamo na društvu. Knjižica je dostopna tudi na tej povezavi. V kolikor želite, da vam knjižico pošljemo na vaš naslov, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov: drustvo@drustvo-celiakija.si.

ZivljenjeSCeliakijo

Predavanja 1. dne Šole celiakije 2021