Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

[Spletna šola celiakije, 23.4.2024] Vabilo na predavanje dr. Mire Kos Skubic – Interpretacija določil o označevanju alergenov

Drage članice, dragi člani,

v Slovenskemu društvu za celiakijo “Izobražujemo. Združujemo. Pomagamo.” že od 1998 in v želji, da članstvu ponudimo kar največ aktivnosti in možnosti izobraževanja, nadaljujemo s spletno šolo celiakije, v okviru katere bodo podružnice Slovenskega društva za celiakijo organizirale spletno predavanje strokovnjakov na različnih področjih. Spletna šola celiakije bo potekala ob večerih in v krajši obliki (od 30 do 45 minut).

Spletno šolo celiakije odpira podružnica Slovenskega društva za celiakijo Podravje, in sicer s predavanjem dr. Mire Kos Skubic, z naslovom: Interpretacija določil o označevanju alergenov, ki bo v torek, 23.4.2024, ob 20. uri.

Prosimo za prijavo na priloženem obrazcu. Vsi prijavljeni, boste eno uro pred samim predavanjem po elektronski pošti prejeli povezavo za vključitev na spletno predavanje.

O predavateljici: dr. Mira Kos Skubic ima dolgoletne izkušnje na področju standardizacije in zakonodaje živil. Aktivno sodeluje v delovnih telesih Komisije povezanih z živili ter na strokovnih srečanjih in seminarjih doma in v tujini. Je avtorica več strokovnih in znanstvenih prispevkov s področja shem kakovosti, standardov in zakonodaje o živilih.