Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

[Spletna šola celiakije, 28.5.2024] Vabilo: predavanje Maksa M. Cuzaka – Vplivi ultraprocesirane prehrane na zdravje

V Slovenskemu društvu za celiakijo “Izobražujemo. Združujemo. Pomagamo.” že od 1998 in v želji, da članstvu in zainteresirani javnosti ponudimo kar največ aktivnosti in možnosti izobraževanja, nadaljujemo s spletno šolo celiakije, v okviru katere bodo podružnice Slovenskega društva za celiakijo organizirale spletno predavanje strokovnjakov na različnih področjih. Spletna šola celiakije bo potekala ob večerih in v krajši obliki (od 30 do 45 minut).

Spletno šolo celiakije tokrat organizira podružnica Slovenskega društva za celiakijo za Primorsko, predaval bo Maks M. Cuzak o Vplivih ultraprocesirane prehrane na zdravje, in sicerv torek, 28.5.2024, ob 20. uri.

Prosimo za prijavo na priloženemu obrazcu. Vsi prijavljeni, boste eno uro pred samim predavanjem po elektronski pošti prejeli povezavo za vključitev na spletno predavanje.

O predavatelju: Maks M. Cuzak je študent na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in vodja projekta Gaster Felix
pri Društvu študentov medicine Slovenije.

S skeniranjem QR kode lahko donirate 5,00 EUR in podprete delovanje podružnice Slovenskega društva za celiakijo za Primorsko, ki organizira tokratno predavanje v okviru Spletne šole celiakije. Postopek je preprost, hiter in varen; v vaši mobilni banki na pametnem telefonu ali tablici preberete QR kodo in izpisali se vam bodo vsi podatki za nakazilo, ki ga nato samo še potrdite.