Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Športne igre na Gorenjskem

Podružnica za Gorenjsko je bila letos organizatorica športnih iger za prehodni pokal Slovenskega društva za celiakijo, obenem pa smo obeležili 2. Mednarodni dan celiakije.

V zgodnjih jutranjih urah 19.05.2007 se je naša podružnica odpravila na Gorenjsko. Kot lansko letni zmagovalci smo imeli seboj tudi pokal. Malo smo bili žalostni, ker ga zaradi organizacije AOECS septembra v Mariboru, nismo imeli celo leto. Kljub temu smo bili vsi motivirani, da bomo branili prvo mesto. Lepo vreme, topel sprejem Gorenjcev in prijeten ambient, so nas spet spravili v dobro voljo. Po kulturnem programu in pozdravnih govorih, so se pričele 12. športne igre na temo „Kekčeve igre“. Našo ekipo so sestavljali Nika, Nuša, Dominik, Nina in Tonček. Igre so bile zelo zanimive, že po tretjem krogu smo videli, da imamo možnost, da postanemo prvi. Naše tekmovalce smo še bolj bodrili, da se naj potrudijo. Na koncu nam je res uspelo. Kar so zjutraj še bile sanje, je popoldne postala resničnost. Vse čestitke so namenjene našim tekmovalcem in navijačem, kateri so si prav to soboto vzeli čas za nepozabne igre. Čestitke tudi vsem organizatorjem in predsednici podružnice za Gorenjsko Danici Flis, za lep in nepozaben dan.

Naj še omenim, da še ne šest let stara podružnica Pomurje, že tretjič gosti prehodni pokal Slovenskega društva za celiakijo.