Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

Srečanje otrok in staršev v GO Centru

V soboto 28.03.2009 smo se zbrali starši z našimi malimi nadobudneži v športno rekreacijskem centru GO v Mariboru. Oblečeni v športna oblačila smo pričakali našo predsednico Darjo Finžgar, ki nas je srčno sprejela v veliki dvorani.

Za začetek smo se posedli in imeli kratko predavanje. Izpolnili smo anketo z našim mnenjem o delu podružnice Podravje, česa bi lahko bilo več, kakšna srečanja bi lahko še imeli in kaj pogrešamo pri delu društva.

Ker je bil naš »podmladek« že kar razgret od čakanja in pričakovanja, jih je športna vaditeljica plesa Andreja odpeljala v manjšo dvorano. Spoznali so osnove hip-hop-a, se razigrali in proti koncu jih je bilo že kar težko umiriti. Malo večji otroci pa smo se razgibavali ob animacijski glasbi na Freestyle napravah.

Po uri kar prijetnega miganja je vsem prijal sprostitven klepet in posladek. Starši smo namreč na pobudo vabila spekli nekaj brezglutenskih sladkih dobrot. Vsak je prinesel nekaj svojega in prsti so se kar »oblizovali«. Še posebej veselo je bilo opazovati naše otroke, ki morajo običajno vedno spraševati kaj smejo in česa ne, kako pridno praznijo pladnje.

V bodoče bi nas veselilo, če bi bil odziv staršev in obisk malo boljši. Take delavnice so namenjene prav našim najmlajšim in njihovim staršem, ker vsi vemo kako težko je danes »prevoziti« prvo srečanje z dieto in kako pomembno je gibanje za zdravo življenje vsakega posameznika.