Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

V Mariboru 2. pozdrav poletju s STORK sladoledi

Podružnica Slovenskega društva za celiakijo Podravje je v sodelovanju s STORK sladoledi in Bodifit Caffe v soboto, 15.6.2024 pripravila 2. pozdrav poletju s STORK sladoledi.

STORK sladoledi so popolnoma naravni, brez glutena, brez sestavin z gensko spremenjenimi organizmi, brez dodatkov ter konzervansov in arom. Sedež družbe in proizvodnje sladoledov je v Mariboru; članom Slovenskega društva za celiakijo pa ob nakupu na sladolede Stork nudijo 20% (popust velja v prodajalni na sedežu družbe: Cesta k Tamu 11, 2000 Maribor). Več informacij o STORK sladoledih je na voljo na spletni strani www.stork-ice.eu.

BODIFIT caffe je del društva BODIFIT, ki ima status nevladne organizacije v javnem interesu in deluje že več kot 20 let. Od leta 2019 je tudi evropsko potrjena in mednarodno uveljavljena znamka, ki je sinonim za strokovnost na področju fitnesa, vodene vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja. Ljudi ozaveščajo in spodbujajo k temeljnemu dejavniku za dobro počutje – h gibanju. Bodifit programi usposabljanja so potrjeni s strani ene najpomembnejših evropskih organizaciji EUROPE ACTIVE. S svojimi centri so prisotni v Mariboru, Celju, Ljubljani, Kamniku in Mengšu, kmalu pa bodo nov center odprli tudi v Murski Soboti. Več informacij o društvu Bodifit najdete na spletni strani www.bodifit.net.

2. pozdrava poletja se je udeležilo kar 52 članov SDC, degustirali pa so lahko 11 različnih okusov sladoledov: bučno olje, sočna jagoda, okusni lešnik, kraljevski mango, mogočna pistacija, tropska vanilija, vihrava borovnica, kremna mlečna čokolada, rajski kokos, sveži grški jogurt & limonina trava, slastna malina.

Že sedaj pa dobrodošli na 3. pozdrav poletju s STORK sladoledi v juniju 2025.